Eiger Ipari Alpin             

Képek

Fotó a munkáinkról Fotó a munkáinkról Fotó a munkáinkról Fotó a munkáinkról Fotó a munkáinkról Fotó a munkáinkról Fotó a munkáinkról Fotó a munkáinkról Fotó a munkáinkról Fotó a munkáinkról

Céginformáció

Cégünk a Budapest XVIII. kerület, XIX. kerület,XXI. kerület valamint Szentendre önkormányzatának és a Fővárosi Főpolgármesteri Hivatal minősített vállalkozása.

Az Eiger Ipari Alpin a Budapest Vörösmeteor barlangkutató szakosztályának Vass Imre csoportjának tagjaiból alakult. A barlangkutatást 1972-tol folytattuk. Fő kutatási területünk az Aggteleki Karszt, azon belül is az Alsó hegy. A csoport nevéhez fűződik a Szögliget területén található Csörgőlyuk Barlang feltárása. Jelenleg a barlang nem látogatható, mert a környék településeinek az ivóvíz ellátását oldották meg a barlangban található patakból. Első munkánk a Vass Imre barlangkutató csoporthoz kapcsolódik. Az utazásokhoz és a felszerelésekhez az anyagiakat az alpinista munkákból teremtettük elő, amit hétvégenként végeztünk el.

Kicseréltük a Dunaújvárosi Vasmű kohócsarnokának tetejét, a Nyergesújfalui Viscosa gyár kéményét lefestettük, valamint a régi budapesti épületek átvizsgálását, veszélytelenítését végeztük.

Az Eiger Ipari Alpin 1980-ban alakult meg. Vezetői: Juhos Attila és Szentesi János.

Juhos Attila - Szentesi János

Főbb célkituzésünk ,hogy ahol lehet az állványozási költségeket kiküszöbölve, a legmodernebb hegymászófelszereléssel épületek és homlokzatok felújítása, hő- és nedvesség elleni szigetelése. Legfőbb tevékenységünk a panelépületek fugaszigetelése.Évi több száz kilométeres mennyiséggel az egyik legjelentősebb helyet foglaljuk el ezen a területen. A panelszigeteléshez 6 év teljes körű garanciát biztosítunk. A második fő tevékenységünk a homlokzatfelújítás. A vakolatjavítást terralyt hőszigetelo alapvakolattal, kőporos felületképzéssel készítjük. Igény esetén komplett homlokzatfestéssel, a csatlakozó felületek mázolásával. Az energiaárak folyamatos emelkedése miatt és az épületeken belül megjelenő hőhidak által okozott penészesedés miatt cégünk a dryvit homlokzati hőszigetelést is tevékenységi körébe vette. Ezzel jelentős költséget takaríhatnak meg az épületek üzemeltetői és a panelépületeken megszüntethető az egyhangú szürke szín.

Az országon belül bármelyik városban vállalunk kivitelezést, hiszen pár óra alatt mindegyik településre el lehet jutni, így az esetleges garanciákat gyorsan tudjuk orvosolni. Eddig Budapesten kívül 92 településen végeztünk ipari alpinista kivitelezést. A munkák felmérése, az ajánlatok készítése és a felvonulás munkakezdéskor díjtalan.

Amennyiben szükség van az Eiger Ipari Alpin munkájára úgy kérjük telefonáljon, írjon vagy faxoljon részünkre.

Az elmúlt időszak alatt Budapesten kívül 92 városban dolgoztunk a megrendelők megelégedésére. Legújabb városunk: Komló

 

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így minden felkérés munkadíjából 5% kedvezményt kap, továbbá minden hónapban tájékoztatást kaphat legújabb akcióinkról!

A feliratkozáshoz kérjük kattintson ide!